Author Image Christine Neumann

Innkalling til årsmøte

VELKOMMEN til Årsmøte i Havsdalen Velforening PALMESØNDAG 20. MARS i Havsdalskroa. Pga ulike arrangement på Havsdalskroa og gjeninnføring av Geilo Grand Prix (onsdag 23/3), har styret vurdert dette som den beste løsningen.
Velkommen til ordinære årsmøtesaker, status og videre tanker for Sti- og Løyper av ordfører Petter Rukke og gratis aking for våre yngste medlemmer i regi av Geilo Holiday!

Selve innkallingen kan du laste ned her.

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR til alle våre medlemmer!
Det går mot høytid og Jul og mange er på veg for å feire både Jul og Nyttår til fjells. Som vanlig finner du det meste av opplysninger om aktivitet og åpningstider mm på www.geilo.no
For de som er på Facebook blir det fortløpende lagt ut informasjon og foto fra aktiviteter og hendelser i Havsdalen, på Geilo og i Hallingdal.
Anbefaler også et besøk på afterski på Havsdalskroa hos Knut-Arne som kan tilby live musikk hele romjulen!
God Jul og Godt Nytt År fra styret i Havsdalen Velforening!

Medlemskontingent og frivillig løypebidrag

Vi har fra høsten 2015 gått over til onlinebetaling for medlemskontingent og frivillig løypebidrag til Havsdalen Velforening. Pga denne omleggingen av hjemmesiden og faktureringsprogram vil det i tillegg til medlemskontingent og frivillig løypebidrag komme et administrasjonsgebyr på hhv kr. 50,- eller kr. 19,- hvis du KUN ønsker å betale medlemskontingenten. Dvs totalt hhv kr. 1100,- (1050,- + 50,-) eller 269,- (250,- + 19,-).

Du vil motta en mail med betalingsopplysninger og betaler med kredittkort eller Paypal. Har du ikke fått mailen, eller ikke finner den igjen, kan du klikke her for å komme til betalingssiden.

Styret i Havsdalen Velforening oppfordrer alle medlemmene til å betale både medlemskontingent og det frivillige løypebidraget som tidligere i påvente av den praktiske betydningen og usikkerheten rundt innføring av eiendomsskatt i Hol Kommune fra 01.01.2016
Styret ønsker alle en fantastisk ny vintersesong i Havsdalen og på Geilo!

Ta kontakt med oss om det er noen spørsmål 🙂