GOD HØST OG HØSTFERIE I FJELLET

Kjære medlem i Havsdalen Velforening!
Det er blitt en tid siden siste melding på hjemmesiden. Som du ser har vi vært gjennom en større prosess ved å skifte webløsning på vår hjemmeside. Nå skulle det meste være på plass og adressen er den samme www.havsdalenvelforening.no Den største aktiviteten er på vår Facebookside, her blir det fortløpende delt stor og liten informasjon, bli med da vel!

Høst og høstferie står for døren og det skjer mye både i Havsdalen, på Geilo og i Hol. Resultatet av valget gjør at Hyttehallingen har ekstra store utfordringer når det gjelder forståelse for en bærekraftig langsiktig politikk som inkluderer fritidsbrukerne. Det arbeides helt konkret, spesielt via Geilo Velforbund med eiendomsskatt, kommunale utgifter og stier & løyper.

Det er høstferie for Østlandet neste uke og Vestlandet følger uken etter. Helgen starter opp med Vinfestivalen «Stetten” allerede fra tors 24/9 med en rekke aktiviteter, smakinger, foredrag og Winemakers Dinner.
forski
For de som ikke kan vente med ski, er det førsesongåpning i Arnebakken i Havsdalen lørdag 26/9 og bakken er åpen for alle fra 11-15. Deretter er det sesongens første afterski/aftertur i Havsdalskroa med Jølle. Det blir gantert liv!

Hol_turlag
For dem som har lyst og tid er det mulighet for å være med å rydde stier sammen med Hol Turlag, for info se www.hol.turistforeningen.no Påmelding til Line 97132383 eller line@geilo.no

I høstferiene er det uendelig med aktiviteter, for info og planlegging av høst og førvinter se www.geilo.no

På vegne av styret i Havsdalen Velforening,

Christine Neumann