Medlemskontingent og frivillig løypebidrag

Vi har fra høsten 2015 gått over til onlinebetaling for medlemskontingent og frivillig løypebidrag til Havsdalen Velforening. Pga denne omleggingen av hjemmesiden og faktureringsprogram vil det i tillegg til medlemskontingent og frivillig løypebidrag komme et administrasjonsgebyr på hhv kr. 50,- eller kr. 19,- hvis du KUN ønsker å betale medlemskontingenten. Dvs totalt hhv kr. 1100,- (1050,- + 50,-) eller 269,- (250,- + 19,-).

Du vil motta en mail med betalingsopplysninger og betaler med kredittkort eller Paypal. Har du ikke fått mailen, eller ikke finner den igjen, kan du klikke her for å komme til betalingssiden.

Styret i Havsdalen Velforening oppfordrer alle medlemmene til å betale både medlemskontingent og det frivillige løypebidraget som tidligere i påvente av den praktiske betydningen og usikkerheten rundt innføring av eiendomsskatt i Hol Kommune fra 01.01.2016
Styret ønsker alle en fantastisk ny vintersesong i Havsdalen og på Geilo!

Ta kontakt med oss om det er noen spørsmål 🙂